2022, det enklare och mer avancerade!16 uppsättningar med mallar, skicka dig

4 min read

I den här eran har många komplexa design och underbara kläder varit ”snösamling” av modecirkeln är det inte så att sådana kläder inte kan bära en känsla av hög nivå, utan att den nuvarande trenden måste vara mer kortfattad.

I det här numret, låt oss dela med dig hur du skapar en enkel och kortfattad -stil klänning, så att alla enkelt kan undvika styrkor och brister när du skapar enkelt slitage.2022, det enklare och mer avancerade!16Ställ in med mallar, skicka digVäsen

Många tror att när du skapar enkelhet behöver du bara använda enkla designkläder för matchning, men i själva verket är det inte så enkelt som alla tror.Enkel klädsel är som en enkel pennfigur.

Känslan av skiktning och förfining är viktiga detaljer som inte kan ignoreras i enkelt slitage.

★ ☆Skapa bär runt temat

Människor som har en viss förståelse av kläder bör veta att när man skapar bär, måste stil vara framträdande.Bara framhävande av klädstilen kan det inte få slitaget att vara tillräckligt känsligt.

Mian Mian rekommenderar att du kan välja ett ämne så mycket som möjligt för att skapa ett förband runt temat genom penetration, vilket är lättare att bära en känsla av hög nivå.

Att lyfta fram temat för temat och betona stilen är liknande.

Eftersom allas egenskaper är olika rekommenderas det inte att alla kan imitera andras tema, och det kommer att vara bättre att välja temat slitage enligt sina egna egenskaper.

Även om olika människor behöver använda olika teman för att skapa slitage är de matchande idéerna konsekventa.Oavsett vad temat är valt kan du använda den enkla och en ”matchande idén för att skapa en klänning när du skapar.

Så länge du kan ha tillräckligt med förfining och undvika röran att bära, är det lätt att bära en modern känsla.

★ ☆Välj rätt färgschema

Ju mer kortfattad, desto högre är kraven för färgmatchning.Även om det inte är svårt att göra det enkelt att bära, kommer många att visa problemet med att visa jorden eftersom de inte väljer rätt färg när de matchar.

Mian Mian rekommenderar att när du skapar bär, försök att välja färg enligt sina egna hudtonegenskaper.

Förutom att förbättra den vita effekten av att bära på lämpligt sätt måste alla också uppmärksamma kopplingen mellan stilen att bära och tema och färgmatchning.

Med flickans stil som ett exempel, även om de mörka färgkläderna också kan bära en tjej, är det lättare att använda lätta kläder för att skapa en tjejstil.När man upprätthåller samordning, förbättrar finheten och visar effekter måste alla göra ett val på lämpligt sätt.

Om du inte vet hur du väljer klädfärgning kan du prova den vanliga klassiska ”svartvita” -kombinationen.

Använd den här färgkombinationen av kläder för att matcha, vilket är lättare att bära en snygg och avancerad känsla.Dessutom är Claine Lan och vita kombinationer nu mer populära.

I den här eran är enkla slitage mycket populära.Många människor kommer emellertid att ha en ”självbig” -psykologi när de bärs.

Men faktiskt är kraven för den här typen av förband relativt höga.

You May Also Like

More From Author